Ето какво написа в своя Фейсбук профил Емил Соколов: Цяла вечер

...
Ето какво написа в своя Фейсбук профил Емил Соколов: Цяла вечер
Коментари Харесай

Емил Соколов: Цяла вечер ГЕРБ, БСП и ДПС преправят изборния кодекс, за да подготвят подмяната на изборите

Ето какво написа в своя Facebook профил Емил Соколов:

 

Цяла вечер ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи преправят изборния кодекс, с цел да приготвят подмяната на изборите. Писна им от тази народна власт. Писна им от нас.

Машините стават принтери.

Публичен надзор над изборите към този момент няма.

В чужбина по всяка възможност няма да има толкоз секции. Изключение е единствено Турция.

 

Не, това не е просто, с цел да натрият носа на Политическа партия и Демократична България. Въобще не става въпрос за някакви партийни битки.

 

Става въпрос за кражба на бъдеще. Става въпрос за реваншизъм. Става въпрос ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да си върнат тоталния надзор над страната, който им се изплъзна последните две години. Целта е такова нещо да не се повтаря.

Тези, които се осмелиха да им се опълчват, в този момент би трябвало да си платят за смелостта. Трябва да си платят, че посмяха да мечтаят за една друга, по-свободна България. Ако се чудите кои са тези някои, това сме всички ние, на които ни писна да се подиграват със страната ни и нас.

 

Ако си мислите, че разчистването на сметки ще е единствено с политическите съперници, грешите. Политиците на прехода целят да ни покажат, че България е единствено тяхна, а ние сме просто обслужващ личен състав. Тук сме, с цел да им служим, а не те на нас.

Подчинете се - това ни споделят с дейностите си партиите на прехода.

Ако в този момент не се противопоставим на опитите за реституция на предишното, след това ще е късно.

 

Анализаторът е безапелационен: " Изобщо не се заблуждавайте. Отиваме на избори.

ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи приготвят изборен кодекс, който да задуши всички опити за смяна. Няма да са единствено хартиените бюлетини. Всякакви опити за надзор и бистрота на изборния развой се саботират. "

 

Според Соколов се прави всичко допустимо, с цел да се ограничи и вотът от чужбина: " На статуквото му трябват няколко мандата за държавно управление. " Тъжната констатация е, че то е готово на всичко, с цел да ги получи.

 

Емил Соколов е доктор по „ Модерна английска история “. Той е претендент за депутат за 48-то Народно заседание от партия Продължаваме промяната от втория Многомандатен изборен регион – гр. Бургас.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР